Hodnocení obchodu

4,9 375 hodnocení
Přidat hodnocení
5
357x
4
11x
3
3x
2
1x
1
3x
Nevyplňujte toto pole:
L Avatar autora Ladislav | 24.11.2020
Vše v naprostém pořádku a doručeno druhý den. Super rychlý nákup.
VH Avatar autora Václav Horáček | 21.11.2020
Reklamace byla vyřízena ochotně, k me naprosté spokojenosti. Když teď vím, že shop aktivně řeší i případné problémy, rád se vrátím. Ostatním doporučuji.
J Avatar autora Jana | 21.11.2020
Dobra komunikace s majitelem, vstřícný, vše bylo jak řekl, doporučuji.
P Avatar autora Pajka | 19.11.2020
Velice rychlé doručení na výdejnu. Zboží přišlo v pořádku, velice solidní obchod. Děkuji
J Avatar autora Jára | 19.11.2020
Reakce obchodu na moje věci byla velmi rychlá. Jsem velice spokojen a doporučuji.
MS Avatar autora Miroslava Schwarzová | 19.11.2020
Nákup v pořádku. Objednávala jsem pět stejných krabiček na zoubky, jen jedna nejde dovřít. Jinak rychlé dodání, vše ok.
AK Avatar autora Anna Kouklová | 18.11.2020
Velká spokojenost s rychlým doručením. Velké díky za odborné vysvětlení.
H Avatar autora Hamka | 15.11.2020
Byla jsem neuvěřitelně potěšena okamžitou reakcí obchodu, zaslání potvrzení, dodání zboží během dvou dnů, nízkou cenou za dodání na výdejnu. Opravdu bez obav využijte nabídku tohoto obchodu a nemůžete být zklamáni.
Avatar autora | 15.11.2020
F Avatar autora František | 14.11.2020
Rychlé dodání i dobrá cena nabíječky.
P Avatar autora Petr | 13.11.2020
Naprosto super :-)
VM Avatar autora Věnceslava Müllerová | 13.11.2020
Velmi
X Avatar autora xxxxx | 12.11.2020
Ano
JB Avatar autora Jiří Bruna | 12.11.2020
2 ks - starší použité klávesnice k zabezpečovací ústředně paradox. Funkce zatím nezkoušena ale vypadají dobře. Signálka s LED je perfektní, vypadá značně retro až stampunk, což právě oceňuji. v E-shopu jsem použil šipky vpřed a vzad - chyba. Upřelo mi to dopravu zdarma. Požádal jsem o vyřešení problému. Pomoc byla rychlá a k mojí spokojenosti. Doprava do Balíkovny bez problémů. Dalo se sledovat průběh dodávky. S obchodem jsem spokojen.
P Avatar autora Pavla | 12.11.2020
Vše v pořádku, expresní doručení, doporučuji
Avatar autora Dan Švanda | 9.11.2020
Obchod vyřešil mou objednávku opravdu velice rychle a zboží bylo bez problémů dopraveno na dohodnuté místo, kde jsem si ho vyzvednul. Zboží je v pořádku, zejména oceňuji produkt: ORL zrcátko (nosní kleště), který vypadá opravdu dobře a solidně, takže lze očekávat, že vydrží sloužit dlouho a spolehlivě. A velmi dobře hodnotím jeho cenu! Která je velice příznivá. Děkuji.
JS Avatar autora Jsem velice spokojen a doporučím dalším. | 9.11.2020
Vše je OK a doporučuji.
PP Avatar autora Pavel Polívka | 9.11.2020
Nejsem spokojen. UV zářič je vadný, je uvolněná odrazová plocha a tím i výbojka
š Avatar autora šrámek.j | 7.11.2020
velmi spokojen.rychlé doručení.perfketně zabaleno.dobré ceny a sortiment
M Avatar autora Michal | 7.11.2020
Jsem velice spokojený děkuji

Stránka 1 z 19 , položek celkem: 375

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zde.